HTML

Az igazság ára: Az amerikai változat kritikája a Sorozatjunkie-n

2008.03.06. 14:38 AZ IGAZSÁG ÁRA blogger

"Tipikusan olyan játékról van szó, ami lehet kirobbanó siker (az amerikai eredmény este kiderül. Tipp?), de bukhat is. A néző tuti szereti látni más szenvedését és, ha csinál valamit közben, akkor még az iszonytató lassúságot is feledheti, ezért tipikusan jó háttértévének, vacsorafőzés közben a konyhából a válasz felfedésére a nappaliba rohanó anyukáknak. Nekem is jó lenne, van annyira trash az egész, hogy nézzem, de nem hiszem, hogy fogom. Elolvasom, hogy mik voltak a kérdések valahol, annyi nekem elég.

Ja, és az amerikai műsorvezető, Mark. L. Walberg, rém gyenge, vagyis inkább semmilyen. Kíváncsi vagyok, hogy mit alakítanak a játékon a magyar viszonyokhoz, hogy ki lesz a műsorvezető (belső infó?) és, hogy mit fog teljesíteni, mert potenciál van benne, csak… (UPDATE: Megvan a műsorvezető. Nőről van szó.)

Ja, és a botrányfaktort mindenki azonnal felejtse el. Majd jönni fog a “pénzért tönkretenni az emberi kapcsolatokat” duma, de az egész csak maszlag. Csak az fog játszani, aki az előzetes kérdések alapján vállalja a válaszolást. Ha valaki azt hinné, hogy nagyot fog égni, akkor megbetegszik, beint, tudomisén, de senkit nem kényszeríthetnek játékra, ergó pénzt veszteni szerintem csak úgy lehet (lásd 1. játékos), hogy valaki azt hiszi igazat mond és a poligráf lehazudozza."


A Sorozatjunkie írása itt

Szólj hozzá!

Címkék: kritika leírás sorozatjunkie eredeti valtozat

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsagara.blog.hu/api/trackback/id/tr96368327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása