HTML

Az igazság ára: Sg leírása

2008.03.06. 15:04 AZ IGAZSÁG ÁRA blogger

"A játék lényege pofonegyszerű, talán ez is a siker titka. Még a legegyszerűbb ember is képes megérteni, hogy az nyer, aki igazat mond. 21 kérdést tesznek fel a versenyzőnek, és aki mindenre igazat felel, az 20 millió forintot vihet haza (vagyis annak az adó utáni részét, ugyebár). A játékban szereplő kérdések párszáz előzetesen feltettből kerülnek ki, s a válaszoló igazságtartalmát ezen kérdések közben működő poligráf, vagyis hazugságvizsgáló segítségével állapítják meg.

A versenyző célja természetesen az, hogy mindenre igazat mondjon, hiszen akit hazugságon kap a poligráf, az szégyenszemre üres kézzel kényszerül távozni. Ráadásul mivel minden kérdésre kötelező válaszolni, így még a kényes kérdéseknél is kiderül a válasz. Kivéve, ha a jelen lévő családtagok vagy barátok egyike nem dönt úgy, hogy elhasználja a játékos egyetlen mentsvárát, ugyanis egyszer a játék során új kérdést lehet kérni a delikvensnek, azonban ezt csak a versenyző meghívottjai tehetik meg. "

Az Sg.hu írása itt

Szólj hozzá!

Címkék: kritika leírás 1. rész

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsagara.blog.hu/api/trackback/id/tr67368361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása