HTML

Az igazság ára: Emlékeztető a sorozatjunkie-n

2008.03.06. 14:19 AZ IGAZSÁG ÁRA blogger

"Ma. TV2. 22:05. Az igazság ára - 1×01. (Doktor House vezeti fel, Jakupcsek Gabriella vezeti és a nagy kérdés, hogy itthon is tud-e robbantani a játék, vagy dettó elhal, mint az Ötödikes? Odakint láthattuk, hogy a nagy nézettség csak az American Idol-nak volt köszönhető, anélkül semmi extra… Várjuk a véleményeket.)"

"A vetélkedő furcsasága ugyanaz, amiről az imént volt szó: 1. A játékos részéről nincs értelme hazudni (ergó oda a lényeg…), hiszen, ha igazat mond, akkor nyer, ha hazudik, akkor mindent bukik és kiderül így is az igazság. 2. A játékos előre tudja, hogy milyen kérdéseket kaphat, a dráma nem rá vonatkozik, hanem inkább a jelenlévő családtagokra, akiknek viszont minden a derült égből jön. A játékos max azon lepődhet meg, ha egy meglepetés vendég tesz fel kérdést."

A sorozatjunkei írása itt

Szólj hozzá!

Címkék: kritika leírás sorozatjunkie 1. rész

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsagara.blog.hu/api/trackback/id/tr34368303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása